Bli medlem

Tre bra skäl för att bli medlem i Swecare

Alla företag inom life science-sektorn kan bli medlemmar i Swecare. Även offentliga verksamheter och forskningsaktörer inom hälso- och sjukvård är varmt välkomna som medlemmar. Life science-sektorn omfattar företag, forskare och offentliga aktörer som bidrar till att främja människors hälsa.

1. Vi har kunskapen ni behöver för att ta steget ut på världsmarknaden

Inom Swecares nätverk finns den expertis och kunskap som behövs för din exportsatsning. Våra kunskapsförmedlande aktiviteter om olika marknader, affärsmöjligheter och aktuella frågor ger på ett översiktligt och kostnadseffektivt sätt information om förutsättningarna för dig och ditt bolag.

2. Ett unikt exportnätverk där privata och offentliga aktörer möter akademi

Vi skapar mötesplatser där intressenter inom det svenska life science-sektorn kan stärka sina internationella relationer.​ Swecare är en unik spelare i det svenska ekosystemet för life science med sin koppling till regeringen, regionerna, akademin och industrin. Samverkan med andra och utbytet av erfarenheter ger en ovärderlig styrka när ni ska exportera er verksamhet och skapa nya affärer.

Som medlem i Swecare får man också tillgång till vårt slutna medlemsforum på LinkedIn. Där har ni som medlem en värdefull möjlighet att nätverka med ett stort omfång aktörer och kontakter inom life-science. Där delar Swecare även exklusiva erbjudanden, förmåner och aktiviteter för våra medlemmar.

3. Swecare öppnar dörren till er nästa affär

Swecare har ett uppdrag av regeringen att stötta företag med export av svensk hälso- och sjukvård och övrig life science. Som medlem hos oss blir du en del av det svenska exportpaketet vilket ger legitimitet och möjlighet att påverka agendan för svenskt exportfrämjande.​ Tack vare närheten till regeringsföreträdare och experter hjälper vi dig genom våra delegationsresor att öppna dörrar till länder där det annars är svårt att etablera sig.

Swecare podcast

Vår integritetspolicy