Publikationer

Swecares publikationer

Här samlar vi rapporter och undersökningar vi gjort genom åren.

Hälsoexportbarometern

För femte året i rad släpper Swecare Hälsoexportbarometern, en kartläggning av svensk hälsoexport. Kartläggningen vilar på SCB:s exportsiffror som släpptes den 28 februari, tillsammans med röster från våra medlemsföretag och exportrelaterade utmaningar eller erfarenheter som de lyfter.

För fjärde året i rad släpper Swecare Hälsoexportbarometern, en kartläggning av svensk hälsoexport. Kartläggningen vilar på SCB:s exportsiffror som släpptes den 28 februari, tillsammans med röster från våra medlemsföretag och exportrelaterade utmaningar eller erfarenheter som de lyfter.

Hälsoexportbarometern är Swecares årliga kartläggning av svensk hälsoexport. Den syftar till att ge en lägesbild av den svenska hälsoexporten och identifiera eventuella utmaningar. Enkäten genomfördes i april 2022 och besvarades av 66 av Swecares 114 medlemsföretag.

Hälsoexportbarometern är Swecares årliga kartläggning av svensk hälsoexport. Den syftar till att ge en lägesbild av den svenska hälsoexporten och identifiera eventuella utmaningar. Enkäten genomfördes i april 2021 och besvarades av 61 av Swecares 110 medlemsföretag. 

Hälsoexportbarometern är Swecares årliga kartläggning av svensk hälsoexport. Den syftar till att ge en lägesbild av den svenska hälsoexporten och identifiera eventuella utmaningar. Enkäten genomfördes under april och maj 2020 och besvarades av 54 medlemmar, d.v.s. drygt hälften av medlemmarna.

Tematiska broschyrer

Medlemsundersökningar

Swecare Blogg

Den här bloggen är inte längre aktiv, utan finns kvar mer som ett minne och en dagbok från våra aktiviteter och resor tillsammans med våra medlemmar och partners mellan åren 2011-2021. Vi kommer låta den här bloggen vara kvar precis som den är, där ni kan gå in när som helst och titta tillbaka på gamla inlägg i arkivet.

Swecare podcast

Vår integritetspolicy